11 Şubat 2012 Cumartesi

Uzman Tv

Çoğunuz bilirsiniz, hatta internet kullanıyorsanız kesin bilirsiniz. Böyle bir siteyi gözden kaçırmış olmak inanılacak gibi değil. Ama eğer içinizde Uzman Tv'yi daha önce hiç görmedim diyenleriniz varsa bir kaç cümle ile anlatayım.

Çok ilginçtir ki ve benim de bir türlü anlayamadığım şey, aklınıza gelebilecek her soruyu Uzman Tv daha önceden düşünüp alanında uzman kişilere sorarak bilgilendirici kısa videolar hazırlamış ve hazırlamaya devam eden nadide, billur gibi bir internet sitesidir. Hatta adamlar olayı abartmış sizin daha sonradan düşünebileceğiniz soruları da sormuş.

- Müneccim boku mu yedin be adam

(Müneccim herşeyi önceden gören kahin kişidir. Yani bilmediği bi halt yoktur. Bizim burada bahsettiğimiz adam -boku yiyen- müneccim ne isterse yapar aslında. Burada bok yerken görülüyor. Adamımızın tek amacı Müneccimin gelecekte neler olacağını kendisine söylemesidir. Parantezi açınca baya bi saçmalıyorum farkındayım bu konuyu bilahare gözden geçireceğim. İçimden bir ses bilahare hakkında da bir şeyler söyle diyor ama ona uymayacağım.)

Neyse, bu sitenin hazırlanmasında ve geliştirilmesinde kaç kişinin çalıştığını kestiremiyorum. Çok güzel bir düşünceyle yola çıkılmış, asıl ilginç olan böyle bir site yapabileceklerine olan inancı kendilerinde bulmuş olmalarıdır bence.

Şu ana kadar sitede; 29,392 soruya 1543 uzman cevap vermiş.

Arada ibretlik paylaşımlar olsa da çok zor, zahmetli, yoğun mesai gerektiren harikulade bir ürün. Uzman Tv türk internet kullanıcılarının karşılaşabileceği en güzel sitelerden biri. (KartalD'den sonra tabikisi)

Parantez içlerini saymazsak bu kadar lafa Uzman Tv sahipleri bizi de görür heralde =)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...